Ozonoterapie Bucuresti – Plasma Life Clinique

0748.803.767

Str. Gheorghe Brătianu nr. 8, etaj 1,
Sector 1, București

Perfuzie cu vitamine si minerale intravenos

Specificul acestei terapii este miraculosul efect de absorbtie eficienta si rapida a elementelor esentiale pentru organism: vitamine hidrosolubile si liposolubile, oligoelemente, electroliti, minerale.

Vitaminoterapia inlatura toate barierele din organism, gasind poarta secreta pentru o rata de absorbtie de pana la 100%: sangele. Perfuziile intravenoase cu minerale si vitamine ofera toti nutrientii de care corpul are nevoie, prevenind dezechilibrele si carentele. 

Ofera numeroase beneficii: restabilirea echilibrului de vitamine si minerale, redau energie si vitalitate, sustin imunitatea, stimuleaza productia de colagen, efecte antiinflamatorii, eliminarea durerilor generale in corp, anti aging, hidrateaza in profunzime pielea, contribuie la combaterea insomniei, migrenelor, elimina toxinele, rezistenta sporita la infectii. Efectele sunt rapide si rezultatele se mentin timp indelungat.

Vitaminoterapia este un sprijin extraordinar pentru persoanele care se confrunta cu: deficit de vitamine si minerale, sufera de imunitate scazuta, oboseala cronica, astenia de primavara, caderea parului, exfolierea pielii, eruptii, eczeme, pete pigmentare, ten lipsit de stralucire.


Solicita o programare sau mai multe informatii