Ozonoterapie Bucuresti – Plasma Life Clinique

0748.803.767

Str. Gheorghe Brătianu nr. 8, etaj 1,
Sector 1, București

Administrarea intravenoasa oxigen-ozon pe solutie fiziologica de o,9%

Pana astazi tehnologia ruseasca a scolii de ozonoterapie s-a dezvoltat diferit de tehnologia vestica. Caracteristicile principale care o diferentiaza sunt: larga utilizare a serului fiziologic ca si transportator al ozonului in sange si folosirea unor concentratii si dozaje scazute de ozon. Prioritatea scolii rusesti de ozonoterapie este folosirea solutiei saline ozonate intravenos. Ideea de ozonare a solutiei fiziologice ii apartine medicului si cercetatorului rus in ozonoterapie S. P. Peretiaghin.

Siguranta si eficienta tehnologiei rusesti de ozonoterapie a fost validata de experiente stiintifice si clinice in diferite domenii ale medicinii.

Aceasta metoda este bazata pe introducerea ozonului in solutie salina si trecerea in sistemul vascular picatura cu picatura, interactionand cu compozitia sangelui imediat, astfel toata cantitatea de sange aflata in circulatie intra in contact cu ozonul, rezultand un efect terapeutic de lunga durata si imediat. Exista doua metode de ozonare cu doze mici de ozon a solutiei fiziologice. Prima metoda consta in barbotarea solutiei fiziologice in timpul procedurii. A doua metoda consta in barbotarea solutiei fiziologice cu ozon, apoi administrata intravenos. Aceste metode ne ajuta sa folosim concentratii mici de ozon cu efect terapeutic foarte bun cu scaderea riscului de supradozare in unele patologii obstetricale.

Prin procedeele descrise mai sus se permite atingerea la maximum al puternicului efect catalitic oxidativ al ozonului. Folosirea solutiei ozonate saline introduce si sporeste in celule acumularea componentelor biologice active: vitamine, aminoacizi, peptide regulatoare si nucleotide.


Solicita o programare sau mai multe informatii