Ozonoterapie Bucuresti – Plasma Life Clinique

0748.803.767

Str. Gheorghe Brătianu nr. 8, etaj 1,
Sector 1, București

Autohemoterapia hiperbara

Autohemoterapia hiperbara este procedura de ultima generatie in ozonoterapie, cu efect regenerator asupra intregului organism. Terapia are aplicabilitate si rezultate certificate in patologii din sfera oncologica, ortopedica, musculo-scheletala, dermatologica si estetica, ginecologica, gastrointestinala, hepato-biliara si oftalmologica.

Ce presupune autohemoterapia hiperbara

Terapia cu ozon hiperbar presupune administrarea unei doze mari de ozon intr-o cantitate considerabil mai mare de sange, de pana la 2 litri, comparativ cu autohemoterapia minora. La fiecare circuit, din cele 10, se aduce un aport suplimentar de ozon, ajungandu-se la o cantitate mult mai mare de ozon in sistemul circulator, la finalizarea terapiei.

In autohemoterapia hiperbara, celulele rosii ale sangelui sunt saturate cu oxigen iar presiunea pozitiva din acest procedeu previne distrugerea celulelor rosii care apar in cadrul ozonoterapiei normobare, cu concentratii mai mici de ozon. Astfel, are loc o saturatie a sangelui cu oxigen inainte de terminarea celor 10 circuite.

Terapia cu ozon hiperbaric a fost definitivata de catre austriacul Johann Lahodny, care a lucrat intensiv la aceasta metoda, obtinand progrese extraordinare. Plasma Life Clinique ofera, de asemenea, terapia cu ozon hiperbar, la sediul din Bucuresti.

Recomandari terapeutice ale terapiei cu ozon hiperbaric

Terapia cu ozon este recomandata pentru o serie larga de probleme de sanatate, cum ar fi cancerul (combate inclusiv efectele adverse ale chimioterapiei), reumatismul, problemele ficatului si ale pielii, alergii, probleme legate de imbatranire, diabet, boli autoimune, boala Lyme, infectii cu helicobacter pylori, ulcer, intoxicatii acute sau cronice, sau astmul bronsic.

De asemenea, autohemoterapia hiperbara accelereaza procesul de ardere a grasimilor, efectul fiind acela de crestere a rezistentei metabolismului, care arde caloriile in loc sa le depoziteze. Totodata, este recomandata in starile de oboseala, extenuare fizica si psihica.

Contraindicatii pentru autohemoterapia hiperbara

Terapia cu ozon hiperbar este contraindicata pacientilor care au trecut prin accidente vasculare sau trombocitopenii si este, de asemenea, contraindicata in starile posthemoragice.

Efectele benefice ale tratamentului cu ozon hiperbaric

Autohemoterapia hiperbara are un extraordinar efect antioxidant, activeaza sistemul enzimatic, si are, totodata, o actiune directa asupra celulelor cancerigene. Terapia cu ozon stimuleaza productia proprie de celule stem si poate repara un tesut bolnav in doar cateva zile. In cazul bolilor neoplazice este indicata asocierea cu vitamina C intravenos, in cantitati mari. Procedeul optimizeaza beneficiile tratamentului cu ozon, aducand imediat o stare de bine pentru pacienti.

Autohemoterapia hiperbara foloseste proprietatile de baza ale ozonului, de la cele antibacteriane, antivirale si antifungice, pana la cele antiinflamatorii si imunomodulatorii, de reglare a functiei organelor.

Terapia ofera rezultate in tratarea unor probleme legate insomnie, depresie, imbatranire timpurie, problemele de concentrare şi chiar reducerea libidoului. Arde grasimile si incetineste imbatranirea.

In urma terapiei cu ozon hiperbar, pacientul va beneficia de un somn odihnitor, un tonus mai ridicat, mai multa energie si vitalitate, de inlaturarea stresului si a anxietatii. De asemenea, ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor. O singura sedinta de terapie cu ozon hiperbar determina o excretie rapida a toxinelor, inclusiv a metalelor grele.


Programari

Va puteti programa la o sedinta de autohemoterapie hiperbara prin completarea formularui de mai jos sau prin telefon, la numarul 0748.803.767.


Solicita o programare sau mai multe informatii