Ozonoterapie Bucuresti – Plasma Life Clinique

Autohemoterapia majora

Autohemoterapia majoră, în ozonoterapie, este cea mai eficientă metodă fiindcă previne coagularea sângelui și îmbogățește sângele cu oxigen. Tratamentul are loc în circuit închis, aseptic.

Autohemoterapia majoră sau terapia sistemică cu ozon

Autohemoterapia majoră este singura metoda medicala recunoscuta care crește capacitatea organismului de a lupta împotriva radicalilor liberi de oxigen, radicali ce atacă și distrug celulele organismului uman. În ozonoterapie, autohemoterapia majoră imbogateste sangele cu oxigen și previne coagularea acestuia.

Autohemoterapia majoră constă în prelevarea, într-un recipient steril, vidat, a unei cantități de sange din vena cubitala mediană (de la 250-500 ml până la 2 L de sange), după care se amestecă cu o cantitate egala de ozon, intr o anumita concentratie, si se reperfuzeaza imediat pacientului, urmată de preluarea ozonului de către substantele antioxidante din sange. Procedeul este simplu, similar unei scurte perfuzii, durează în jur de 15-30-60 de minute (în funcție de cantitate), nu este dureros si nu prezinta nicio contraindicatie. Pacientul este asistat de către medic pe toata perioada procedurii.

Ce sunt radicalii liberi de oxigen și cum funcționează Autohemoterapia Majoră

În urma amestecului de oxigen cu ozon, sangele isi imbunatateste considerabil capacitatea de a reactiona si astfel poate neutraliza radicalii liberi de oxigen din organism, care în anumite cantități pot fi extrem de nocivi pentru celulele corpului. Radicalii liberi de oxigen provin din procese fiziologice, însă se pot produce în cantități mari în cazul unor anumite afectiuni, cum ar fi:

 • infectiile si inflamatiile
 • bolile vasculare
 • diabetul zaharat
 • hepatite cronice
 • tipuri de cancer
 • sau boli neurodegenerative.

În acel moment, radicalii liberi de oxigen devin periculoși, pentru că atacă celulele corpului, în special ADN-ul din nucleul celulei, și provoaca distrugerea lor. Aceștia sunt responsabili de îmbătrânirea celulelor și, prin urmare, de degradarea, în timp, a organismului. Neutralizand acești radicali, oamenii pot trai mai mult și mai sănătos!

Organismul uman dispune de un sistem propriu de lupta cu substantele oxidante, sistem determinat genetic, însă de la un moment dat este depasit si nu mai poate acționa în cazul în care radicalii liberi de oxigen produși sunt foarte numeroși. Vitaminele și mineralele pot ajuta, pentru ca sunt antioxidanti naturali și pot lupta pentru neutralizarea radicalilor liberi, motiv pentru care consumul sistematic al fructelor și legumelor proaspete ce conțin multe vitamine și minerale menține corpul sănătos și plin de vitalitate.

Cine poate apela la Autohemoterapia Majoră

Autohemoterapia majora poate fi aplicata atat persoanelor perfect sănătoase, în scop profilactic, în cure de cate 10-15 ședințe, repetate de 2-5 ori pe an, cat si seniorilor sau persoanelor care suferă de anumite afectiuni.

În funcție de patologie, pacienții care suferă de boli metabolice și vasculare, cancere sau hepatitele cronice pot apela cu succes la terapia sistemica cu ozon în ședințe multiple, repetate de mai multe ori pe an, în funcție de gravitatea bolii.

Contraindicatii:

 • Favism – deficitul de 6 glucozo-fosfat dehidrogenaza eritrocitara (o boala genetica foarte rara);

Principalele afectiuni în care este indicată Autohemoterapia Majoră

 • bolile neoplazice (cancerele);
 • diabetul zaharat, mai ales atunci cand are complicatii : microangiopatie, insuficienta renala, neuropatie;
 • boli vasculare (arterita si arteriopatie, trombangeita obliteranta);
 • hepatita cronica (cu virus B sau C);
 • poliartrita reumatoida sau alte tipuri de artrite;
 • unele boli neurologice, cum ar fi scleroza multipla.
 • ca tratament anti-aging prin creșterea capacității de apărare împotriva stresului oxidativ;
 • preventiv, la persoane sănătoase, pentru o mai buna oxigenare și creșterea capacității de efort;
 • boli autoimune;
 • boala Lyme;
 • bolile cronice și/sau acute în orice patologie;
 • imunitate slabita;

Beneficiile autohemoterapiei majore

Beneficiile aduse de terapia sistemica cu ozon sunt enorme, nu doar pentru persoanele bolnave sau seniorilor, ci și pentru pentru persoanele sănătoase. Autohemoterapia majoră stimulează sistemul imunitar al organismului, crește capacitatea de efort fizic și intelectual, conferind o stare de bine imediat după prima sedinta.

De asemenea, tratează insomniile și scade oboseala cauzată de stress.

În cazul persoanelor care suferă de afecțiuni în care exista un mare stres oxidativ și în care organismul este inundat de radicali liberi de oxigen, terapia sistemica cu ozon joacă un rol extraordinar de benefic.

Un alt avantaj este ca autohemoterapia majoră permite normalizarea microcirculatiei, fluidizeaza sangele, ceea ce se traduce prin dispariția durerilor sau/și încălzirea picioarelor.


Programari

Va puteti programa la o sedinta de autohemoterapie majora prin completarea formularui de mai jos sau prin telefon, la numarul 0748.803.767.


Solicita o programare sau mai multe informatii