Ozonoterapie Bucuresti – Plasma Life Clinique

Sauna cu ozon

Sauna cu ozon HOCATT ™ este singura capsula care poate furniza mai multe tehnologii dovedite intr-o singura sesiune complet relaxanta, castigand avantajele tuturor tehnologiilor aplicate. Vorbim despre wellness simplu si rapid!

Aceasta varianta de sauna cu ozon, avand multiple efecte terapeutice, este cea mai avansata, cea mai cuprinzatoare, cea mai eficienta şi mai sigura linie de tratament. Nu se foloseste numai in cazul unor afectiuni medicale, ci si pentru relaxare.

Cu fiecare sesiune de terapie, clienții experimenteaza tehnologii de wellness simultan, oferind detoxifiere in profunzime, oxigenare, imbunatatire a tonusului muscular, beneficii de frumusețe si anti-imbatranire, precum si vitalitate generala.

Datorita pre-ciclului de CO2, eficienta ciclului de ozon in HOCATT ™ este mult potentiata in comparatie cu alte saune cu ozon.

Terapie transdermală cu Ozon Hipertermic şi Acid Carbonic (HOCATT™)

Această saună cu aburi de ozon, având multiple efecte terapeutice este cea mai avansată, cea mai cuprinzătoare, cea mai eficientă şi mai sigură linie de tratament. Nu se foloseşte numai în cazul unei afectiuni medicale, ci şi pentru relaxare, SPA.

Acesta este un aparat în care orice persoană se poate aşeza confortabil, cu capul în afară ( ozonul nu trebuie respirat), bucurându-se de sistemul de relaxare din saună, în vreme ce i se administrează sesiunea de terapie de 25-30 de minute. Dispozitivul este bine configurat, dispunând de un ecran tactil uşor de manevrat şi cu un monitor ce indică pulsul.

O sedinta la sauna cu ozon HOCATT™ Plus include urmatoarele servicii:

 • Saună cu aburi / Hidroterapie
 • CO2 / Terapie cu acid carbonic
 • Terapie cu aburi de ozon (transdermală)
 • Terapie cu aburi de oxigen
 • Terapie cu lumina fotonică şi cu spectru
 • Terapie cu oxigen (EWOT)
 • Electroterapie
 • FAR Infrared Therapy (FIR)

Cum te pregatesti pentru sauna cu ozon ?

Ce trebuie sa faci pentru a experimenta terapia “sauna cu ozon”? Nu ai nevoie de o pregatire speciala inainte de sedinta. Nimic mai simplu. Inainte de a folosi sauna cu ozon, corpul tau trebuie sa fie curat, astfel incat picioarele, mainile si buna parte din abdomen sa fie complet descoperite. Te vei aseza confortabil pe scaunul reglabil, iar usile capsulei vor fi inchise pentru a-ti acoperi corpul, in timp ce capul ramane in afara capsulei. O pelerina speciala va fi pusa in jurul gatului, asigurand confortul si eficienta procesului de ozonificare.

Cine poate folosi sauna cu ozon ?

Construita de compania HOCATT ™, sauna cu ozon este foarte comoda si ofera rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt. Sauna cu ozon poate fi folosita de catre orice persoana. Capsula este spatioasa si confortabila. In timpul sesiunii de terapie, te poti bucura pe deplin de ralaxare si de o caldura placuta, informatie de interes mai ales pentru pesoanele cu sensibilitate la temperaturile ridicate din timpul verii.

Beneficiile saunei cu ozon

 • intareste imunitatea;
 • omoara virusurile si bacteriile;
 • ajuta la detoxifierea organismului;
 • grabeste vindecarea afectiunilor pielii;
 • ajuta la eliminarea toxinelor și a altor substante chimice;
 • contribuie la îmbunătățirea circulatiei, protejand inima;
 • reduce durerea musculara și de încheieturi;
 • ajuta in lupta cu kilogramele in plus;
 • confera pielii luminozitate, tonus si elasticitate;
 • elimina excesul de apa din tesuturi;
 • amelioreaza afectiunile reumatismale inflamatorii, durerile articulare, tensiunea musculara;
 • stimuleaza sistemul limfatic;

Cum functioneaza sauna cu ozon

Ozonul, produs prin intermediul unui generator, este conectat la sauna. Intreg procesul este de ultima generatie si nu prezinta niciun pericol pentru sanatatea organismul uman. Sauna cu ozon se calibreaza in functie de fiecare aplicatie terapeutica. Dispozitivul este bine configurat, dispunand de un ecran tactil usor de manevrat si cu un monitor ce indică pulsul. Sesiunea de terapie dureaza in jur de 25-30 de minute.

Aburul si razele cu lumina infrarosie incalzesc corpul. Sauna cu ozon HOCATT ™ este prevazuta cu tampoane cu lumina infrarosie, unele situate in zona picioarelor si, unul mai mare, in zona spatelui. Dioxidul de carbon este infuzat la inceputul sesiunii de terapie, pentru a reactiona cu aburul si a crea acidul carbonic. Acidul carbonic este unul dintre putinii compusi care, in mod natural si fara efecte secundare, creste absorbtia si livrarea oxigenului la nivel celular, fiind cunoscut ca efectul Bohr. Imediat dupa acest process se finalizeaza, incepe ciclul “Ozon”, care continua pe intreaga durata a sesiunii sauna cu ozon HOCATT ™.

Ozonul reactioneaza cu aburul pentru a forma compusi de ozon pe suprafața pielii, care, prin disociere, emit radiatii cu ultraviolete. Acestea actioneaza asupra epidermei si a straturilor din profunzime, contribuind la producerea agentilor de protectie, a hormonilor, si a vitaminelor, cu efecte foarte bune si la distrugerea bacteriilor. Totodata, caldura si umiditatea din capsula nu sunt eliminate, temperatura corpului crescand cu pana la un nivel confortabil. Astfel, este favorizata aparitia transpiratiei prin care se elimina toxinele. In acelasi timp, se produce si o intensificare a metabolismului, prin stimularea organelor.

La sfarșitul sesiunii de terapie, intregul volum de abur este extras in distructorul extern cu carbune activ. Acest lucru impiedica eliberarea amestecului Ozon-Oxigen, atunci cand usile capsulei sunt deschise. HOCATT este singurul sistem de sauna cu ozon din lume care ofera distructori duali, interni și externi.

Experiente aromatice in sauna cu ozon

Uleiurile esentiale pot fi adaugate in capsula, intr-un compartiment special al saunei cu ozon. Uleiurile esentiale sunt infuzate cu abur pe masura ce umple intreg volumul capsulei, facand din aceasta o aplicatie transdermica. De asemenea, frunzele uscate ale plantelor aromatice pot fi folosite și in locul uleiurilor esentiale.

Sauna HOCATT™ Plus are următoarele modalităţi terapeutice:

OZON ÎN OXIGEN

Gestionarea a două generatoare separate de reglare a debitului ozonului. Unul, pentru baia de aburi şi celălalt, pentru aplicaţii sistemice sau topice. Ozonul se dizolvă într-o peliculă de apă-sebum, suprapusă peste stratul de la exterior, stratum corneum (stratul cornos) şi reacţionează imediat cu acizii graşi polinesaturaţi (PUSFA), producând compuşi de peroxid de hidrogen “H2O2” şi produşi ai oxidării lipidice “LOP”. Aceşti compuşi pot fi absorbiţi parţial şi pot trece prin bariera trans-cutanată, trecere facilitată de o intensă vasodilataţie, indusă de căldură, umiditate şi acid carbonic. Atât capilarele limfatice, cât şi cele venoase pot transfera rapid compuşi H2O2 & LOP, în circulaţia generală. Aceştia duc la un proces de oxidare controlată, ce stimulează enzime antioxidante. Această oxidare controlată va acţiona asupra celulelor normale, prin stimularea eliberării enzimelor antioxidante (glutation, catalază şi dismutază) astfel că se produce un efect mai ridicat de protecţie celulară şi de eliminare a radicalilor liberi. În orice caz, celulele anormale (bacterii, fungi, protozoare) nu conţin enzime antioxidante şi astfel, sunt predispuse la oxidare şi distrugere.

EFECT ANTITOXIC

Peroxidul de hydrogen (eliberat de ozon) oxidează deşeurile biologice şi toxinele în substanţe inerte, deoarece uşurează excreţia lor prin piele, ficat şi rinichi.

INTENSIFICAREA CIRCULAŢIEI

Ozonul reduce aglomerarea de celule roşii şi le redă flexibilitatea şi capacitatea de a transporta oxigen. Presiunea parţială arterială a oxigenului creşte, în vreme ce nivelul de vâscozitate a sangelui descreşte, conducând la o mai bună oxigenare a ţesuturilor. În plus, ozonul oxidează plachetele din vasele sangvine, ceea ce permite, astfel, eliminarea produşilor de descompunere.

STIMULAREA METABOLISMULUI OXIGENULUI

Ozonul creşte rata glicolizei celulelor roşii, conducând la stimularea 2,3-difosfogliceratului (2, 3-DPG) şi în consecinţă, la creşterea nivelului de oxigen eliberat către ţesuturi. Mai mult decât atât, ozonul activează ciclul Krebs, prin stimularea procesului de decarboxilare oxidativă a piruvatului, ceea ce conduce la o stimulare a producerii adenozin trifosfatului (ATP) şi, în consecinţă, la producerea unei cantităţi mai ridicate de energie la nivel celular.
Conform tratamentului Kunymann, aplicat la nivelul întregului organism, care este plasat într-o cabină de ozon, timp de 30 de minute, nivelul presiunii parţiale a oxigenului în sângele venos periferic creşte până la 25%.

IMUNOSTIMULATOR SI IMUNOMODULATOR

Acestea sunt efecte produse prin acţiunea sa asupra interleukinelor şi a interferonilor, aşa cum ozonul determină şi stimularea fagocitozeiProgramari

Va puteti programa la o sedinta de sauna cu ozon prin completarea formularui de mai jos sau prin telefon, la numarul 0748.803.767.


Solicita o programare sau mai multe informatii