Ozonoterapie Bucuresti – Plasma Life Clinique

0748.803.767

Str. Gheorghe Brătianu nr. 8, etaj 1,
Sector 1, București

Perfuzie cu vitamina C in cantitati mari intravenos

Vitamina C este unul dintre principalii antioxidanti din organism.

La fel ca si ozonul, vitamina C este un antioxidant care ajuta la prevenirea stresului oxidativ, neutralizeaza radicalii liberi ce se formeaza in celule, are efect asupra: sintezei colagenului, productiei de carnitina si catecolamine, stimularii sistemului imunitar, influentei asupra concentratiei anumitor aminoacizi ca glicina, lizina si metionina, neutralizarii efectelor distructive ale radicalilor liberi asupra mitocondrilor. Are efect antiinflamator, rol important in eliminarea metalelor grele din organism, incetineste procesul de imbatranire, rol de cicatrizare, vindecarea si regenerarea tesuturilor, creste elasticitatea pielii. Se obtin concentratii mult mai ridicate atunci cand vitamina C este administrata pe cale intravenoasa. Este solubila in apa si nu este toxica nici in cazul administrarii in doze mari.

Deficienta grava de vitamina C in alimentatie produce scorbutul. Este o boala care are simptome de slabiciune, letargie, tendinta de formare a hematoamelor si sangerarii. Deficienta vitaminei C face ca structura colagenului sa fie mai subtire. Deficitul pe termen lung poate cauza hipertensiune, ateroscleroza, cresterea in greutate din cauza incetinirii metabolismului, vindecarea inceata a ranilor la nivelul pielii.

Tratamentul cu ozon si vitamina C este sigur si eficient in prelungirea si imbunatatirea calitatii vietii pacientilor precum si a starilor fizice, mentale si emotionale.


Solicita o programare sau mai multe informatii