Ozonoterapie Bucuresti – Plasma Life Clinique

0748.803.767

Str. Gheorghe Brătianu nr. 8, etaj 1,
Sector 1, București

Tratament cosmetic cu ozon

Suntem incantati sa va prezentam o noua metoda de inalta performanta in ozonoterapie destinata special in scopuri cosmetice, asa numita liposuctie cu ozon non-chirurgicala multiplu injectabil, in forma de injectii subcutanate a ozonului in cantitate mare.

Tratamentul cu ozon in cosmetica

Progresul stiintei medicale este orientat catre dezvoltarea de noi tehnologii care sa permită nu numai tratarea foarte eficienta a bolilor, ci si prevenirea acestora, sporind potentialul vital al organismului. Una dintre aceste abordari progresive este terapia cu ozon. Si pentru ca suntem la capitolul tratament cu ozon in cosmetica, putem spune ca efectele de detoxifiere, antimicrobiene, antivirale si intarirea imunitatii organismului sunt de departe cele mai relevante si inovatoare, in acest moment, in cosmetologie.

Ozonul este un agent unic, care pastreaza si reface frumusetea naturala si sanatatea pielii. Foarte important de mentionat este ca terapia cu ozon in cosmetica nu mascheaza defectele pielii, dar normalizeaza functiile naturale ale epidermei, redand frumusetea tenului.

Avantajele terapiei cu ozon in tratamentul anticelulitic

Diferenta esentiala a terapiei cu ozon fata de alte forme de lipoliza (mecanica, electrica, cu ultrasunete, chimica) consta in faptul ca ozonolipoliza sau ozonoliza (distrugerea tesutului gras prin ozon) combina atat un efect de detoxifiere local, cat si sistemic, intensificand divizarea si utilizarea grasimilor. Este vorba de stimularea proceselor celulare, o crestere a functiei de transport a oxigenului a sangelui si, prin urmare, de potentialul de reducere a oxidarii organismului.

Ce este celulita ?

Celulita este o problema exclusiv feminina si reprezinta o stare patologica a celulelor adipoase (adipocite). Printre motivele și factorii de risc care induc o schimbare a tesutului gras sunt numerotate caracteristicile genetice, familiale, de apartenenta nationala, perioada de pubertate, sarcina si nasterea, tulburarile hormonale, aportul de preparate contraceptive, varsta si stilul de viata.

Potrivit surselor medicale, 80% pana la 95% dintre femei sufera de celulita. Zonele afectate sunt coapsele si fesele si, mai rar,  spatele si bratele.

Etapa initiala a celulitei se caracterizeaza printr-o tulburare microcirculatorie, umflare, stagnare a lichidului in tesutul subcutanat.  Tesutul gras indeplineste o functie de depozit de energie in organism. Fiecare celula grasa este inconjurata indeaproape de reteaua capilara, prin urmare, este in contact continuu si strans cu sangele. In tesuturile grase sanatoase, adipocitele primesc o cantitate suficienta de oxigen si substante nutritive, iar produsele activitatii celulare sunt indepartate prin membrana celulara si luate de fluxul sanguin.

Efectul anticelulitic al tratamentului cu ozon

Pe baza numeroaselor investigații clinice, se poate afirma ca, astazi, terapia cu ozon este una dintre cele mai eficiente metode de prevenire si tratament a celulitei.

Ozonoterapie

Efectul anticelulitic si slabirea sunt realizate pe un fundal de refacere a tonusului, intarire si tonificare a tuturor tesuturilor expuse la terapia cu ozon. Pielea nu atarna ca dupa slabirea obisnuita si alte metode de tratament pentru celulita, dimpotriva, devine mai elastica, aspectul sau se imbunatateste. Se ajunge la normalizarea structurii tesutului conjunctiv, deoarece ozonul are un efect fibrinolitic, se observa o scadere a nivelului adipocitelor hipertrofice si restabilirea metabolismului in tesutul subcutanat. Ozonoterapia ofera remisie de la jumatate la un an, nu doar 1-2 luni ca tratamentul traditional. Deci, ozonul este utilizat pentru tratarea celulitei, dar nu numai pentru a obtine un efect cosmetic temporar.

Experienta acumulata permite concluzia ca terapia cu ozon se caracterizeaza prin simplitatea aplicarii, toleranta buna de catre pacienti, absenta practic completa a efectelor secundare, eficienta ridicata si preturi rezonabile pentru echipamente adecvate. Aceasta este o metoda de tratament venita in ajutorul pacientilor, disponibila la Plasma Life Clinique si realizata de catre un doctor cu o experienta bogata in domeniu.

Bine de stiut in tratamentele cosmetice cu ozon

  • in cazul tratamentelor locale cu ozon, nu aplicati local altceva decat va recomanda medicul;
  • efectele secundare ale terapiei cu ozon in cosmetica pot aparea datorita unei tehnici de administrare necorespunzatoare si datorita unui dozaj ales incorect; de aceea va recomandam sa apelati la un medic expert in domeniu. Dr. Cornelia Iatco are experienta de sute de pacienti, avand rezultate excelente in acest domeniu.
  • tratamentele cu ozon pot fi efectuate atat de catre medic, cat și de catre asistenta medicala, dar prima procedura trebuie sa fie efectuata sub controlul medicului;
  • la inceputul unui curs de tratament este posibil sa se efectueze o procedura de proba, daca pacientul este mai sensibil sau stie ca are anumite alergii;

Ce presupune liposuctia cu ozon nechirurgicala multiplu-injectabila

Cabinetul nostru pune la dispozitie o noua metoda de inalta performanta in ozonoterapie, destinata special in scopuri cosmetice, numita liposuctie cu ozon nechirurgicala multi-injectabila. Durata unei proceduri este in medie de 40- 50 minute. Acest tip de terapie se prezinta sub forma de injectii subcutanate. Spre deosebire de injectiile subcutanate administrate printr-o seringa cu un singur ac, tehnologia multi-injectabila cu concentratie joasa se administreaza printr-un sistem cu 5 ace, conectat la generatorul de ozon. Avantajul este ca ozonul este injectat la o presiune joasa, constanta, direct in zonele supuse tratamentului cu celulita. Datorita acestei presiuni mici, procedura este netraumatizanta, eficienta si fara durere.

Efectul terapeutic al ozonului in tratamentul celulitei este realizat prin diferite mecanisme de actiune. Ozonul interactioneaza cu dubla legatura a acizilor grasi nesaturati prin modificarea proprietatii acestora care duce la o rupere a lantului lipidic, grasimile hidrofobice sunt transformate in componente hidrofilice mai putin stabile. Datorita proprietatilor acestora, se imbunatateste microcirculatia si creste capacitatea eritrocitelor de a transporta oxigen in tesut, precum si cresterea efectului fibrolitic, facilitand resorbtia structurilor de tesut adipos si normalizand metabolismul lor.

Ozonul stimulează B-oxidarea acizilor grasi, producerea de energie si activitatea hepatocitelor axate pe procesarea fractiilor lipidice; in acest fel, ficatul nu este afectat. Sub actiunea ozonului din hepatocite se ajunge la activarea mecanismelor structural-functionale de transformare a substraturilor energetice grase in cele glucidice. Ozonizarea induce productia de catalaza si peroxizi implicati in catabolismul acizilor grasi si sinteza glicogenului si glucozei din produsele acestui catabolism, adica ozonul indeplineste functiile antioxidante si de detoxifiere.

Cand apelezi la tratamentul cu ozon pentru a scapa de celulita sau a altor probleme cosmetice

Poti apela cu incredere la acest tip de tratament cand vrei sa scapi de zone mari de tesut afectat de celulita sau de lipodistrofie locala, o anomalie a tesutului adipos subcutanat, pentru detox sau scadere in greutate.

Cum te pregatesti pentru acest timp de tratament cosmetic cu ozon

Acest tip de tratament cosmetic cu ozon nu necesita o pregatire prealabila. Tot ce trebuie sa retina pacientul este ca pielea trebuie sa fie curata, urmand a se lucra pe portiunea deranjanta. Medicul va adapta tratamentul in functie de zona vizata, pentru un efect cat mai bun al terapiei cu ozon.


Programari

Va puteti programa la o sedinta de tratament cosmetic cu ozon prin completarea formularui de mai jos sau prin telefon, la numarul 0748.803.767.


Solicita o programare sau mai multe informatii