Ozonoterapie Bucuresti – Plasma Life Clinique

Terapie iv cu L-Lizină

L-lizina este un aminoacid esențial cu un rol important în regenerarea si creșterea țesuturilor, în producția de enzime, hormoni și anticorpi, dar și în formarea colagenului. L-lizina contribuie la accelerarea vindecării herpesului labial (herpes la buze) și la reducerea sansei de reapariție în viitor. Modul de administrare intensifică activitatea terapeutica activa, ce participa la formarea tuturor proteinelor.

Spre deosebire de alți aminoacizi, lizina nu poate fi sintetizată în organism de la zero. Drept urmare, pentru a functiona normal, organismul trebuie să beneficieze de un aport suficient de lizină prin intermediul proteinelor ingerate sau prin administrarea intravenoasă.

Lizina este esențială pentru organism, inclusiv pentru formarea colagenului si pentru favorizarea absorbției calciului în organism. Cu toate acestea, persoanele care doresc să folosească lizina pentru diminuarea frecvenței erupțiilor herpetice, pot apela la administrarea unei perfuzii pentru a-și crește aportul de lizină.


Solicita o programare sau mai multe informatii