Ozonoterapie Bucuresti – Plasma Life Clinique

Terapie iv cu Cerebrolizina

Cerebrolizinul este un medicament care sustine functiile creierului. Este indicat in disfunctii cerebrale organice, neurogenerative si metabolice, stari anxioase, in dementa senila, complicatii post-accident vascular cerebral, tulburari de vorbire, tulburari de somn, traumatisme cranio-cerebrale, comotii sau contuzii cerebrale, recuperarea functiei motorii si a performantelor cognitive, pentru o reabilitare rapida cognitiva si psihoemotionala asociate varstei, imbunatatirea memoriei, imbunatatirea atentiei, imbunatatirea concentrarii, cresterea capacitatii de invatare. 

Neuropeptidele sunt clasa cea mai diversa de molecule de semnalizare din sistemul nervos si au un rol important in refacerea conectivitatii structurale si functionale din cadrul circuitelor si retelelor neuronale. Actionand ca neurotransmitatori si neuromodulatori, neuropeptidele mentin homeostaza fiziologica si regleaza mecanismele cognitive si psihoemotionale.

Recuperarea rapida si precoce a tulburarilor cognitive si psihoemotionale dupa leziuni neurologice determina cresterea substantiala a calitatii vietii pacientului.


Solicita o programare sau mai multe informatii