Ozonoterapie Bucuresti – Plasma Life Clinique

Terapie iv cu Biotina, Acid Folic si vitaminele grupului B

Vitamina B7, cunoscuta sub numele de biotina sau vitamina H nu poate fi produsa de organism, avand un rol important in metabolismul organismului asigurand un nivel optim de energie, servind drept coenzima in procesele de decarboxilare. 

Participa la eliminarea toxinelor, ajuta digestia, reduce caderea si albirea parului, intareste si regenereaza unghiile si pielea, imbunatateste circulatia sangelui, stimuleaza secretia de insulina, reduce leziunile nervoase la pacientiii cu diabet sau a celor ce fac dializa, amelioreaza simptomele de scleroza multipla, are rol important in dezvoltarea maduvei osoase si a tesuturilor nervoase, imbunatateste memoria si puterea de concentrare, este indicata in sarcina, contribuie la dezvoltarea psiho-motorie la copii. 

Deficitul de vitamina B7 provoaca anemie, oboseala, conjunctivita, probleme dermatologice ale pielii, depresie, nervozitate, dureri musculare, convulsii, lipsa poftei de mancare, incetinirea cresterii, inflamatia limbii.

Vitaminele grupului B contribuie la protectia antioxidanta a celulei. 

Vitamina B2 scade riscul de a dezvolta o patologie canceroasa, asigura integritatea epiteliilor, intervine in metabolismul fierului, influenteaza adaptarea la lumina crepusculara. 

Vitamina B3 -niacina, participa la mentinerea sanatatii cardiovasculare prin reducerea lipidelor din sange. 

Vitamina B5 -acidul pantotenic intervine in metabolismul acizilor grasi, in sinteza colesterolului si a hormonilor steroizi. 

Vitamina B6 -piridoxina participa la procesele de crestere si dezvoltare cognitiva, indicata in stari de oboseala si depresii, previne homocisteinemia. Este importanta pentru utilizarea corespunzatoare a seleniului in organism. 

Vitamina B9 -acidul folic, intervine in metabolismul aminoacizilor, rol esential in sinteza hemoglobinei, permite dezvoltarea corecta a placentei si a fetusului. 

Vitamina B 12 -cobalamina participa in metabolismul aminoacizilor, in sinteza ADN-lui si a globulelor rosii.


Solicita o programare sau mai multe informatii