Ozonoterapie Bucuresti – Plasma Life Clinique

Ozonoterapie Bucuresti - dr Cornelia Iatco

Medic fondator Plasma Life Clinique

Ozonoterapie Bucuresti

Oferim servicii medicale performante: ozonoterapie normobara si ozonoterapie hiperbara in Bucuresti, terapii de oxigenare, tratamente cosmetice si injectii cu ozon, terapii perfuzabile, chelatoterapie, mineralograma si terapii cu laser.

" Înainte de a vindeca pe cineva, intreabă-l dacă este pregătit să renunțe la ceea ce l-a îmbolnăvit. "
Hipocrate

Plasma Life Clinique

Suntem mai mult decat corp. Suntem corp-minte-spirit-emotii si medicina holistica ne face sa ajungem la o stare de sanatate optima prin obtinerea echilibrului si armoniei pe toate planurile.

Doresc sa impartasesc pacientilor ca exista si alte cai si alegeri pentru a avea grija de sanatatea noastra, care duc la vindecarea in unison a intregii fiinte. 

Ozonoterapie Bucuresti

Plasma Life Clinique ofera servicii medicale performante si ozonoterapie in Bucuresti, o experienta unica pe baza unui plan de tratament individualizat, intr-un mediu sigur si confortabil, unde pacientului ii este rezervat rolul principal. Intotdeauna gasim la Plasma Life Clinique un mod deschis de comunicare, tratamente unice in Romania si o atmosfera armonioasa. 

Suntem intr-o continua dezvoltare si extindere, clinica fiind dotata cu aparatura de ultima generatie si echipamente profesionale. Avem rezultate foarte bune in ozonoterapie, in tratarea intoxicatiilor cu metale toxice si radioactive, in infertilitate, in tratarea cancerului, a bolilor autoimune, in patologiile cronice si acute.

Plasma Life Clinique este la dispozitia dumneavoastra, cu toata experienta pe care am avut-o pana acum, cu servicii calitative si inovatoare, exprimate prin profesionalism si dedicare.

Dr. Cornelia Iațco

Medic fondator

Iti oferim servicii medicale performante

si o experienta unica pe baza unui plan de tratament individualizat

Mesajul Fondatorului

Consider ca profesia de medic este cea mai respectata meserie, si eu cred ca lucrurile facute cu pasiune si dedicare ies intotdeauna foarte bine, pentru ca in aceasta profesie trebuie sa fii comunicativ, deschis si sa transmiti incredere pacientului.

Am absolvit Universitatea de Medicina  si Farmacie “Nicolae Testemitanu’’ Chisinau unde am obtinut rezidentiatul in Medicina de Familie, pe care l-am echivalat la Universitatea de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa ‘’ Iasi. In prezent urmez rezidentiatul pe hematologie in Bucuresti la Universitatea de Medicina si Farmacie  ‘’Carol Davila’’.

Fiind preocupata de tratamentele benefice asupra sanatatii generale a corpului, mi-am extins cunoasterea in domeniul medicinii holistice. Astfel, am urmat cursurile postuniversitare internationale ale Universitatii de Medicina si Farmacie ‘’I. P. Pavlova‘’ din Sankt Petersburg in plasmafereza si cursul postuniversitar international in ozonoterapie al Asociatiei de Ozonoterapie din Nijni Novgorod, Rusia.

Tot parcursul meu profesional de pana acum a fost marcat de entuziasm, incredere, curaj, respect si experienta.

Plasma Life Clinique este la dispozitia dumneavoastra, cu toata experienta pe care am avut-o pana acum, cu servicii calitative si inovatoare, exprimate prin profesionalism si dedicare.

Pasii catre o Viata Mai Buna

Consultatie

La prima consultatie vom discuta toate problemele medicale.

Analiza

Analizam datele Dvs. si cautam un tratament adecvat.

Tratament

Stabilim cea mai optima cale de a trata afectiunile de care suferiti.

Stabilim impreuna cel mai bun tratament, personalizat pentru fiecare pacient.